Hils på fisken Fix!

Han vil at det skal være gøy for deg å få i deg Omega-3 som du har godt av hver dag. Han sørger nemlig for at fisk smaker ekstra godt.

Selv om han er en fisk, har ikke Fix reist særlig langt for å havne i butikkhylla di. Din gode Omega-3 venn er nemlig født og oppvokst på Rolvsøy, rett utenfor Fredrikstad. I tillegg til å gi fiskene en veldig god smak, passer dyktige produsenter her på at du får å dekke det daglige behovet for fisk og omega-3. Det er ekstra hyggelig å vite at fisken som blir brukt er fisken fra bærekraftige bestanddeler. Det vil si at vi ikke ødelegger for fisken i havet.

I tillegg inneholder Fix også vitamin D, E og K2. Vitamin D er nødvendig for at barns bein skal vokse og utvikles normalt.  Vi håper derfor at han bli din nye gode venn hver dag. Dette er noen av hans gode egenskaper, som gjør at det skal lite til for å føle seg bedre:

  • Omega-3 er en av de viktigste byggeklossene i hjernen og har en dokumentert effekt på hjernens utvikling
  • Bra for immunforsvaret
  • Bra for kropper som skal vokse

Og du – selv om Fix er søt, er han helt sukkerfri!

Til barn over 3 år anbefaler vi to kapsler hver dag. Vi anbefaler ikke Trippel Barn til barn under 3 år på grunn av tilsetningsstoffene.

Selv om Trippel Barn forer kroppen din med mye du har godt av, er de et kosttilskudd – du bør derfor ikke bruke dem som erstatning for en variert kost. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Trippel Barn kan kjøpes i dagligvarebutikker over hele landet.