Biopharma – et bærekraftig valg

Bærekraft har alltid vært et viktig tema for oss i Biopharma, men særlig de siste årene har vi gjort store framskritt. Å utvikle produkter som både hjelper mennesker med å føle seg bra og leve et godt liv, samtidig som de er bærekraftige, er en stor hjertesak for oss.

Vi benytter oss av bærekraftig fiske

Bærekraftig fiske betyr at nok med fisk blir igjen i havet, at fiskens livsmiljø respekteres og bevares, og at fremtiden for mennesker som er avhengige av fiske for sitt levebrød beskyttes.

 

Vitaminer og mineraler i ny, innovativ pappemballasje

Vår nye serie med vitaminer og mineraler kommer i en 100% resirkulerbar eske i papp laget av svensk skog og er 100% plastfri. Hele kartongen resirkuleres som papir. Den har en enkel åpne- og lukkefunksjon og bedre fyllingsgrad. I tillegg er den FSC-sertifisert. Bra for miljøet, bra for deg.

fsc_vitaminer+mineraler.png

Hva er FSC?

FSC arbeider for å ta vare på verdens skoger for de fremtidige generasjonene – for å sikre at vi skal ha skog i all framtid. De er en global, ideell organisasjon som setter standarder for hva som er en ansvarlig forvaltet skog, både miljømessig og sosialt. Når tømmer forlater en FSC-sertifisert skog, sikrer de at selskapene i forsyningskjeden oppfyller standardene deres for beste praksis. Med et produkt som bærer FSC-logoen kan du være sikker på at det kommer fra ansvarlige kilder. Slik hjelper FSC-sertifisering skogene å forbli levende miljøer også for de kommende generasjonene, i tillegg til å hjelpe deg med å ta etiske og ansvarlige valg når du handler i matbutikken, bokhandelen, møbelforretningen og lignende.

Kilde: FSC Norge

Vil du vite mer? Klikk her for å komme til FSC sin nettside.