Biopharma – et bærekraftig valg

Bærekraft har alltid vært et viktig tema for oss i Biopharma, men særlig de siste årene har vi gjort store framskritt. Å utvikle produkter som både hjelper mennesker med å føle seg bra og leve et godt liv, samtidig som de er bærekraftige, er en stor hjertesak for oss.

Vitaminer og mineraler i ny, innovativ pappemballasje

Vår nye serie med vitaminer og mineraler kommer i en 100% resirkulerbar eske i papp laget av svensk skog og er 100% plastfri. Hele kartongen resirkuleres som papir. Den har en enkel åpne- og lukkefunksjon og bedre fyllingsgrad. I tillegg er den FSC-sertifisert. Bra for miljøet, bra for deg.

fsc_vitaminer+mineraler.png

Hva er FSC?

FSC arbeider for å ta vare på verdens skoger for de fremtidige generasjonene – for å sikre at vi skal ha skog i all framtid. De er en global, ideell organisasjon som setter standarder for hva som er en ansvarlig forvaltet skog, både miljømessig og sosialt. Når tømmer forlater en FSC-sertifisert skog, sikrer de at selskapene i forsyningskjeden oppfyller standardene deres for beste praksis. Med et produkt som bærer FSC-logoen kan du være sikker på at det kommer fra ansvarlige kilder. Slik hjelper FSC-sertifisering skogene å forbli levende miljøer også for de kommende generasjonene, i tillegg til å hjelpe deg med å ta etiske og ansvarlige valg når du handler i matbutikken, bokhandelen, møbelforretningen og lignende.

Kilde: FSC Norge

Vil du vite mer? Klikk her for å komme til FSC sin nettside.