Naturlig beauty med Biopharma

Visste du at det å tilføre næring fra innsiden også synes på utsiden? Derfor er det viktig å tilføre kroppen nok av gode næringsstoffer, bra fett, vitaminer og mineraler. Visste du at vitamin C er en antioksidant som er bra for huden, og at sink er viktig for hår og negler?

Sink, B-vitaminer, selen, proteiner, sunt fett, fiber, magnesium og vitamin E, A og C er noen av de viktigste næringsstoffene for å holde håret sunt, neglene sterke og gi huden glød fra innsiden og ut.

Det er ikke alltid at det er like lett å få i seg alle de næringsstoffene man trenger gjennom maten man spiser. Da kan det være lurt å ta kosttilskudd i tillegg. 

Biopharma Kollagen

Hva er kollagen?

Kollagen er et protein som finnes i ulike deler av kroppen. Kollagenfibrene fungerer som «lim» og binder sammen, gir styrke og fasthet til bindevevet i hele kroppen. Derfor kalles det også hudens bindingsstoff. I ung alder består huden av hele 75% kollagen. Kollagen brukes også ved plastisk kirurgi og som kunstig hud ved brannskader, i tillegg til å ha mange medisinske bruksområder i behandling av komplikasjoner av bein og hud.

Naturlig beauty

Biopharma Kollagen er et kosttilskudd som inneholder hydrolysert kollagen fra villfanget norsk torsk med vitamin C og biotin. Biotin bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår, mens vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for hudens normale funksjon. Derfor er Biopharma Kollagen bra for både hud og hår!

Deilig bringebærsmak

Vår kollagen kommer i praktiske porsjonsposer som enkelt kan blandes i vann, smoothies eller annen drikke. Det har også en deilig bringebærsmak som gjør seg veldig godt i smoothies. Test selv med denne oppskriften:

  • 2 dl yoghurt naturell
  • 2 dl melk
  • En håndfull frosne bringebær
  • En håndfull isbiter
  • 1 pose Biopharma Kollagen

Putt alle ingrediensene i en blender, miks, og nyt!

Kollagen_miljø.jpg

Biopharma Betakaroten

Naturlig betakaroten – for en normal hudpigmentering

Biopharma Betakaroten inneholder 15 mg betakaroten. Betakaroten tilhører karotenoidene, en gruppe stoffer som gir farge til frukt og grønt. I tillegg er det en naturlig kilde til vitamin A, som bidrar til å opprettholde normal hud og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Vitamin A bidrar også til å opprettholde normalt syn. Biopharma Betakaroten er tilsatt mineralet kobber som bidrar til normal hudpigmentering.

Er du klar for sommeren?

Bruk betakaroten for å forberede huden din på soling. Vitamin A er en superhelt for huden og hjelper deg med å ta litt ekstra vare på den i sommermånedene.

betakaroten_miljø.jpg