For hjernen, hjertet og immunforsvaret

Lite slår en middagstallerken bestående av et godt stykke fersk fisk. Men selv om Helsedirektoratet anbefaler oss å spise fisk til middag to til tre ganger i uken, er det mange som ikke følger denne anbefalingen. Hvis man i tillegg glemmer å ta tilskudd av fiskeolje, kan det bety at man går glipp av viktige omega-3-fettsyrer fra kosten. Men du må ikke spise fisk for å dra nytte av dens omega-3-fettsyrer. Det vil vi nemlig hjelpe deg med!

Flerumettede fettsyrer

Omega-3 er en betegnelse på en gruppe flerumettede fettsyrer. Du får i deg omega-3 gjennom fet fisk som makrell, sardiner, ansjos og laks. Innholdet av de viktige omega-3 fettsyrene EPA og DHA varierer hos de ulike fiskeartene, men disse fete fiskene er gode kilder. Andre kilder til omega-3 er for eksempel egg, linfrøolje og nøtter. 

Godt for hjernen, hjertet og synet

Får du i deg fisk, fiskeolje og lange flerumettede omega-3-fettsyrer som EPA og DHA, bidrar du til å holde hjernen, hjertet og synet fornøyd. Spesielt de halvfete og fete fisketypene er hovedkilde til de marine omega-3-fettsyrene i kostholdet.

Det primære rådet fra Helsedirektoratet er å spise fet fisk. Ønsker du i imidlertid ikke å ha fisk på menyen tre ganger i uken, kan du likevel få napp og dra nytte av fiskens viktige fettsyrer!

Omega-3 uten å spise fisk

Til personer som ikke spiser fet fisk eller har et lavere inntak enn den nedre anbefalte grense er det lurt med et daglig inntak av omega-3-tilskudd for å sikre et tilstrekkelig inntak av lange flerumettede omega-3-fettsyrer.

Vi ønsker å bidra til bedre helse i hverdagen når fisken blir for dyr, eller hvis du ikke ønsker å spise fisk til middag tre ganger i uken. Biopharma Trippel Omega-3 inneholder vitamin D og omega-3-fettsyrene EPA og DHA. Samlet er disse bra for hjertet og immunforsvaret. Trippel Omega-3 kan være et fint supplement for å opprettholde et balansert kosthold med tilførsel av fettsyrene fra fisk.

Trippel Omega-3 Barn